Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017
Μποχωρίδης: "Έχει βελτιωθεί η εικόνα μας"
Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 16:12 | Μάριος Μπούλης
Μποχωρίδης: \

Για την εικόνα του Χολαργού στις τελευταίες αναμετρήσεις αλλά και τον προσεχή αγώνα με τους Μαχητές μίλησε ο Νίκος Μποχωρίδης του Χολαργού.

Ο 26χρονος γκαρντ αποτελεί έναν από τους καταλυτικούς παίκτες στην πορεία του Χολαργού στα τελευταία παιχνίδια και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις όσο και στον αυριανό (18/2) αγώνα με τους Μαχητές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Για το νικηφόρο σερί του Χολαργού: "Είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται και της ομαδικότητας. Με την έλευση του κ. Κουφού άλλαξαν πολλά προς το θετικό και η αλήθεια είναι ότι αυτό βγαίνει στο παρκέ. Η εικόνα μας, έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, συσπειρωθήκαμε, παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Τομείς, πολύ σημαντικοί για μία ουσιαστικά νέα ομάδα".

-Για τον αγώνα του Σαββάτου με τους Μαχητές: "Ο αντίπαλός μας είναι μία σκληρή ομάδα που παλεύει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη προκειμένου να αποφύγει τα πλέι άουτ. Εμείς, όμως, παίζουμε στην έδρα μας και αν παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο με τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια, θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Κλείνοντας, θέλω να αναφερθώ και στην ενέργεια που μας δίνει ο κόσμος του Χολαργού. Στον αγώνα με τον Ηρακλή ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο γήπεδο και η βοήθειά του είναι σημαντική για εμάς και την προσπάθεια που γίνεται".

 

Το απίστευτο τρίποντο του Ρέγες

Διαφήμιση

Betarades

Μας έκαναν like