Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017
Παππάς: "Είμαστε το φαβορί"
Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 16:30 | Μάριος Μπούλης
Παππάς: \

Την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στην αυριανή (18/2) αναμέτρηση με τον Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου εξέφρασε με δηλώσεις του ο Νίκος Παππάς.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον 24ο τελικό Κυπέλλου που συμμετέχει και θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του 19ου τροπαίου του στο θεσμό. Ο Νίκος Παππάς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας ότι ο Άρης θα έχει πλεονέκτημα λόγω του ότι ο αγώνας λαμβάνει χώρα στο Αλεξάνδρειο, αλλά και πάλι οι "Πράσινοι" παραμένουν φαβορί.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Ρ/Σ ΣΠΟΡ ΦΜ:

«Είναι μια ιδιαιτερότητα το γεγονός ότι ο κόσμος θα είναι μοιρασμένος. Είναι τελικός, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και να το πάρουμε. Είναι ένας τελικός και πάντα είσαι σε εγρήγορση σε τέτοια παιχνίδια. Ο Άρης ξέρει καλά το γήπεδο, θα μπει στο παιχνίδι πιο γρήγορα, εμείς όμως είμαστε μια ποιοτικότερη ομάδα, πιο καλά δουλεμένη. Είμαστε το φαβορί, κακά τα ψέματα».

«Ξέρουμε ότι ο Άρης έχει ταλαντούχους παίκτες στην περιφέρεια. Πρέπει να τους περιορίσουμε. Εμείς έχουμε καλό υλικό. Αν ελέγξουμε όλα τα στοιχεία που πρέπει τότε θα το πάρουμε» 

 

Το απίστευτο τρίποντο του Ρέγες

Διαφήμιση

Betarades

Μας έκαναν like