Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017
Ανακοίνωση «φωτιά» από Παπάγου!
Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 14:53 | Κώστας Μέγας
Ανακοίνωση «φωτιά» από Παπάγου!

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Παπάγου για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα ενάντια στο Μαρούσι για την διοργάνωση της Β’ Εθνικής του 1ου ομίλου.

Η ομάδα του Παπάγου ηττήθηκε στην έδρα της χθες από το Μαρούσι, με τελικό σκορ 61-72. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν πολλά παράπονα από τους διαιτητές του αγώνα Θεοδώροπουλο και Στρέμπα, με του ανθρώπους του συλλόγου να απορούν, πως σε δυο αγώνες με το ίδιο διαιτητικό δίδυμο ο Κακιούζης που είναι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, δεν εκτέλεσε ούτε μια βολή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τη χθεσινή διαιτησία των Θεοδωρόπουλου- Στρέμπα στον αγώνα της ομάδας μας με τον Γ.Σ Αμαρουσίου. Η ανεξήγητα εχθρική τους διαιτησία και συμπεριφορά κατάφερε να εκνευρίσει την ομάδα μας και τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Δεν είναι τυχαίο ότι σε δύο αγώνες με το ίδιο διαιτητικό δίδυμο ο Γιάννης Κακιούζης, πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, δεν χτύπησε ούτε μία ελεύθερη βολή. Το βίντεο του αγώνα με τις κραυγαλέες αποφάσεις των δύο διαιτητών είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε, συμπεριλαμβανομένης και της ΚΕΔ.

 ΥΓ: Περιμένουμε την Τετάρτη στους νέους ορισμούς διαιτητών, οι δυο ρέφερι να επιβραβευθούν με τον ορισμό τους σε αγώνες Α2 ή ακόμη ψηλότερα καθώς αναμφισβήτητα διαθέτουν το "ταλέντο" να τα "καταφέρουν".

 

Το απίστευτο τρίποντο του Ρέγες

Διαφήμιση

Betarades

Μας έκαναν like