«Εγώ και οι συνεργάτες μου κατανοούμε ότι δεν υπάρχει λόγος να παραμείνουμε»

Αποχώρησε από τον Πανιώνιο ο Σκουρτόπουλος
«Εγώ και οι συνεργάτες μου κατανοούμε ότι δεν υπάρχει λόγος να παραμείνουμε»

Την αποχώρηση αυτού και των συνεργατών του από τον πάγκο του Πανιωνίου ανακοίνωσε επίσημα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής είχε έρθει σε συμφωνία με τον πρώην ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Σταύρο Αλευρογιάννη, να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Μετά την παραχώρηση των μετοχών, ο Σκουρτόπουλος εξήγησε στην δήλωση του ότι δεν υπάρχει λόγος να παραμείνει στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

«Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, που ανακοινώθηκαν επίσημα, αναφορικά με την αποχώρηση της διοίκησης Σταύρου Αλευρογιάννη από την ηγεσία της ΚΑΕ Πανιώνιος και την μεταβίβαση αυτής, εγώ και οι συνεργάτες μου κατανοούμε ότι δεν υπάρχει λόγος συνέχισης της παραμονής μας, αφού ήδη εδώ και δέκα ημέρες έχουν αθετηθεί όλα τα συμφωνηθέντα, περί έναρξης προετοιμασίας, έλευσης παικτών και γενικά λειτουργίας της ομάδας.

Βρισκόμαστε σε επαφή με την οικογένεια Αλευρογιάννη, προσδοκώντας ότι θα διευθετηθούν στο φιλικό πνεύμα συνεργασίας που είχαμε αποκτήσει μεταξύ μας, οι ουσιαστικές λεπτομέρειες της λύσης της επαγγελματικής μας συμφωνίας, η οποίας είχε ανακοινωθεί επίσημα και σε συνέντευξη Τύπου και μέσω έγγραφων ανακοινώσεων.

Οι νέοι ιδιοκτήτες επιθυμούν να λειτουργήσουν με βάσης τις δικές τους επιλογές κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή τύχη στο ιστορικό σωματείο του Πανιώνιου».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο