Επιτυχημένη η επέμβαση στον άτυχο παίκτη του ΠΑΟΚ Elijah Mitrou-Long

Ο άτυχος παίκτης του ΠΑΟΚ Elijah Mitrou-Long, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, υποβλήθηκε σήμερα (19/2) σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης της μεγάλης ζημιάς που έπαθε στο γόνατο
Επιτυχημένη η επέμβαση στον άτυχο παίκτη του ΠΑΟΚ Elijah Mitrou-Long

Ο Elijah Mitrou-Long έκανε το πρώτο βήμα στον μεγάλο δρόμο που έχει μπροστά του μέχρι να επιστρέψει και πάλι σιδερένιος στα γήπεδα. Ο άτυχος παίκτης του ΠΑΟΚ Elijah Mitrou-Long, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, υποβλήθηκε σήμερα (19/2) σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης της μεγάλης ζημιάς που έπαθε στο γόνατο.

Ο 24χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε επιτυχημένη αρθροσκοπική συνδεμοπλαστική επέμβαση πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο, με αυτομόσχευμα οπίσθιων μηριαίων. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από το γιατρό του ΠΑΟΚ, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο Elijah Mitrou-Long θα ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα σε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και ο ΠΑΟΚ του ευχήθηκε μέσω ανακοίωσης ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει φυσικά πιο δυνατός πίσω στα παρκέ.

Η μοίρα χτύπησε τον 24χρονο γκαρντ του ΠΑΟΚ με σφοδρότητα. Ο Elijah Mitrou-Long τραυματίστηκε στο γόνατο σε μια ανύποπτη φάση, λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για την επέμβαση του Elijah Mitrou-Long:

Χειρουργήθηκε ο Elijah Mitrou-Long

Ο Elijah Mitrou-Long, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε επιτυχή αρθροσκοπική συνδεμοπλαστική επέμβαση πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο, με αυτομόσχευμα οπίσθιων μηριαίων. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από το γιατρό του ΠΑΟΚ, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο Elijah Mitrou-Long θα ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα σε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ευχόμαστε στον Elijah ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει πιο δυνατός.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο