Ολυμπιακός: Κατέφθασε στην Ελλάδα ο Aaron Harisson

Ο Aaron Harrison κατέφθασε σήμερα στην Ελλάδα για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και έτσι όλοι οι ξένοι της ομάδας είναι πλέον στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα
Ολυμπιακός: Κατέφθασε στην Ελλάδα ο Aaron Harisson

Ο Aaron Harrison κατέφθασε σήμερα στην Ελλάδα για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Η άφιξή του έκανε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τρίβει τα χέρια του.

Ο Harisson ήταν ο μοναδικός ξένος της ομάδας που δεν είχε έρθει στην χώρα μας. Η άφιξή του είχε καθυστερήσει λόγω του τεράστιου μπερδέματος που έχει προκαλέσει στις πτήσεις από τις ΗΠΑ ο κορονοϊός και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που υπάρχουν στις διάφορες χώρες

Πλέον ο Harrison είναι εδώ και έτσι όλοι οι ξένοι της ομάδας είναι πια στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο μόνος που λείπει είναι ο Κώστας Παπανικολάου. Ο «Παπ» έχει χτυπηθεί από τον Covid-19, καθώς βρέθηκε «θετικός» στον ιό σε τεστ που έκανε. Δεν έχει, βέβαια, πρόβλημα, καθώς είναι «ασυμπτωματικός». Βρίσκεται όμως, υποχρεωτικά σε καραντίνα από τις 8/8 και έτσι δεν μπορεί ακόμα να ενταχθεί στην ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις.

Οσο για τον Aaron Harisson θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και θα κάνει φυσικά και το απαραίτητο τεστ για τον κορονοϊό.

 

TO POST TOY ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ HARRISON

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο